Hej bästa skolrepresentant!

Musikalklassikern Mary Poppins intar Svenska Teaterns Stora scen i september 2020. Under våren 2021 planerar vi att erbjuda specifika skolföreställningar med ett anpassat biljettpris för elevgrupper och efterlyser nu era värdefulla tankar och önskemål.

Hjälp oss därför att planera repertoaren så att ni kan få möjligheten att komma till Svenska Teatern tillsammans med era elever.

Svarstid fram till torsdag 31.10. Bland alla som besvarar enkäten och lämnar in sina kontaktuppgifter lottar vi ut 2 biljetter till FORK, Chapter 1: The End.
Vinnaren kontaktas personligen under vecka 45. Ifall vi inte får kontakt med vinnaren drar vi en ny vinnare.

Mary Poppins skolföreställningar våren 2021

Enkäten är ämnad för att kartlägga önskemål och behov kring elevföreställningar på Svenska Teatern. Utifrån svaren går vi vidare med planeringsarbetet. Din insats är viktig, tack för att du tar dig tid att hjälpa oss!
Bland alla deltagare som lämnat in sina kontaktuppgifter, lottar vi ut 2 biljetter till FORK, Chapter 1: The End.
Kontaktuppgifterna uppdateras i vårt kundregister och används endast för internt bruk. Dina uppgifter överlåts aldrig till en tredje part.
Skriv siffran 4 med bokstäver:

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close