HÖSTEN 2019

Allt program är gratis om inget annat nämns

 

OKTOBER

Pjäsintroduktion: Vi som är hundra
Tisdag 15.10 kl. 11.20 i AMOS foajé
Onsdag 30.10 kl. 18.20 i AMOS foajé  -  INHIBERAD pga sjukdomsfall!

Guidning
Måndag 7.10 kl. 13
5 € / pers

Föreställningssamtal: The Play That Goes Wrong
Lördag 12.10 direkt efter föreställningen tillsammans med ensemblen inne i salongen.  NOVEMBER

Barnens november - gratis program hela månaden
se hela programmet HÄR

Pjäsintroduktion: I det stora landskapet
Fredag 8.11  kl. 17.20 på NICKEN-scenen
Lördag 9.11 kl. 14.20 på NICKEN-scenen

Under introduktionen får du bekanta dig med pjäsen i förväg. Du får lära känna pjäsens värld och personer. Introduktionen hålls på lätt svenska.

Föreställningssamtal: I det stora landskapet
Lördag 9.11 och tisdag 3.12

Direkt efter föreställningen tillsammans med ensemblen inne i salongen.  De som stått på scenen berättar om föreställningen och publiken får ställa frågor om de vill.

Föreställningssamtal: Vi som är hundra
Måndag 11.11 AMOS scenen

Pjäsintroduktion: Vi som är hundra
Torsdag 14.11 kl 18.20 i AMOS foajé


DECEMBER

Föreställningssamtal: I det stora landskapet
Tisdag 3.12 (matinéföreställning)
direkt efter föreställningen tillsammans med ensemblen inne i salongen.  De som stått på scenen berättar om föreställningen och publiken får ställa frågor om de vill.

Pjäsintroduktion: I det stora landskapet
3.12 kl. 11.20 i AMOS-foajé

PUBLIKARBETSFORMER

Vi diskuterar gärna närmare behov eller önskemål som stödjer dig och din grupp i teaterbesöket. Kontakta teaterns publikarbetare för mer information. 

Pjäsintroduktion korta (ca 20 min) introduktioner till kvällens pjäs med start 40 minuter innan föreställningen börjar. Vi öppnar upp kontext och form för aktuell pjäs och ger nycklar för att fördjupa föreställningsupplevelsen. Samtalen är alltid gratis och kräver ingen förhandsanmälan. 

Föreställningssamtal är tillställningar där publiken i samband med en föreställning kan ta del av ett samtal med arbetsgruppen.  Vi samtalar om och kring den aktuella pjäsen. Samtalen är alltid avgiftsfria och kräver ingen förhandsanmälan. 

verkstäder jobbar vi med deltagande metoder där åskådaren får behandla en pjäs genom konkreta, konstnärliga och pedagogiska övningar. Verkstäder kan vara såväl för- som efterarbete till en pjäs. Verkstäderna bokas alltid i förväg av publikarbetaren och är knutna till föreställningar på repetoaren. 

Till valda pjäser erbjuds studiematerial som oftast riktar sig till grupper. Studiematerialen innehåller övningar och frågor som förbereder gruppen innan teaterbesöket samt ger verktyg för efterbehandling. Studiematerial beställs via publikarbetaren. 

 

 

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close