Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Svenska Teatern har inhiberat alla föreställningar 16.3-13.4.

Svenska Teatern har inhiberat alla föreställningar mellan den 16 mars och 13 april för att hindra spridningen av coronavirusepidemin. Också Riksteaterns turnéföreställningar av Man får väl ställa upp den 14 och 15 april är inhiberade.

Svenska Teaterns kunder som har köpt biljetter till de inhiberade föreställningarna ber vi fylla i ett formulär med önskad åtgärd för biljetterna. Observera! Ifall du köpt dina biljetter via Lippu.fi, R-kiosken eller Lippupistes fysiska servicepunkt sker återbetalningen endast direkt via Lippupiste, via denna länk.

Vid tillbakaköp via oss kan du välja mellan tre åtgärder för dina biljetter​: voucher, återbetalning eller att avstå från samtliga.

Du kan fylla i formuläret fram till 29.5.2020, klicka här för att komma till formuläret.

Svenska Teaterns telefontjänst är öppen må-fr kl. 12-16. Vi svarar på eventuella frågor och gör bokningar till föreställningar senare i vår och i höst. Biljettkassan är för tillfället stängd.

 

Frågor och svar angående Svenska Teaterns åtgärder med anledning av coronaviruset. 

Vi uppdaterar denna sida aktivt med ny information.

Jag har biljetter till en av de inhiberade föreställningarna, hur går jag tillväga?

Ifall du endast har reserverat biljetter till en av de inhiberade föreställningarna behöver du inte göra något alls, de reserverade biljetterna har avbokats automatiskt. Ifall du däremot har köpt biljetter till en av de inhiberade föreställningarna ber vi dig fylla i denna blankett med den åtgärd du önskar för biljetterna. Biljetter köpta via lippu.fi, R-kiosk eller Lippupistes servicepunkt kan återbetalas via denna länk.

Vad betyder det att jag får en voucher?

Då en föreställning inhiberats och du haft en eller flera biljetter till föreställningen kan teatern flytta över värdet från biljetterna till en voucher. Du kan välja att antingen låta vouchern finnas kvar på teatern på ditt namn eller så kan vi posta den till dig. Vouchern går att använda till vilken som helst föreställning på Svenska Teatern och är i kraft tom 31.5.2021. Teatern kan tyvärr inte överföra en eventuell betald serviceavgift till vouchern.

Får jag alls kontakt med kundbetjäningen på teatern för tillfället?

Teaterns telefontjänst är öppen må-fr kl. 12-16 på numret 09 61 621 411 och 09 61 621 433. 

Hur ska jag avboka min betalda pausserveringen?

Pausserveringen går att avboka per e-post paus@cafesvenskis.fi.

Vad händer med mitt säsongskort / abonnemang / presentkort som löper ut under perioden?

Presentkortens giltighetstid förlängs tom 31.12.2020. Beträffande säsongskort och abonnemang jobbar vi ännu på lösningar.

Ifall du har lippupistes egna presentkort som går ut mellan 12.3.-31.5 förlängs tiden automatiskt till den 31.7, du behöver inte agera i detta fall. Om du däremot har ett presentkort för internetköp på lippu.fi som går ut under ovannämnd tidsperiod, ber vi dig ringa lippupistes försäljningsservice på 0600 900 900 för att förlänga presentkortets tid till 31.7.

Kommer de inhiberade föreställningarna att få en längre spelperiod på våren eller återkomma på hösten?

Alla alternativ tas i beaktande. Direkt då beslut fattas kommer vi ut med information om hur produktionerna kommer att spela.

Hur blir det med föreställningarna efter påsk? Andra kulturaktörer har inhiberat allt - varför gör ni inte det? Dessutom stängs gränserna till landskapet Nyland.

Enligt den rådande situationen har föreställningarna fram till 13.4 inhiberats. Som bäst planeras en reviderad spelplan för föreställningarna efter den 13.4. Vi ger ut information om ändringar i spelplanen tisdagen den 31 mars. Teatern kommer att kontakta personer som berörs av detta.

Hur gör jag med min bokning som går ut under den period ni är stängda?

Svenska Teatern förlänger tiden på alla bokningar som skulle gått ut under den period vi håller stängt och skickar en ny bokningsbekräftelse åt kunderna angående det. Ifall vi inte har din e-postadress är vi i kontakt per telefon eller skickar ett textmeddelande.

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close